Meklēt:

K Records tetovējums

Daudziem droši vien ir jautājums, vai Kurtam bija kāds/kādi tetovējumi? Uz kreisās rokas viņam bija uztetovēts ierakstu kompānijas K Records logo - Vašingtonas štata pilsētiņas Olimpijas neatkarīga indī ierakstu kompānija, kuru vadīja indī popgrupas Beat Happening frontmens Kalvins Džonsons (Calvin Johnson).

K Records moto: radīt sprādzienu pagrīdes mūziķu - jauniešu kaislīgai cīņai pret lielajiem milžiem kopš 1982. gada." Šī ierakstu kompānija bija tik ietekmīga anti-meinstrīma, neatkarīgo mūziķu un DIY (Do It Yourself) panka kultūras atbalstītāju vidū, galvenokārt Olimpijas apkārtnē, ka 2000. gadā tika radīta Heteras Rouzas Dominikas (Heather Rose Dominic) dokumentālā filma "The Shield Around the K."

Kurts savu tetovējumu raksturoja kā "mēģināt atgādināt sev, vienmēr palikt jaunam." Tas arī ir aprakstīts vienā no viņa dziesmām - Lounge Act - dziesma par pankgrupas Bikini Kill (līgums ar K Records) bundzinieci un Kurta bijušo draudzeni Tobiju Veilu (Tobi Vail).

I'll arrest myself, I'll wear a shield / Nirvana - Lounge Act


Tetovējumu viņš uztaisīja sev pats 1991. gada vasarā ar nelielu Deiva Grola pamācību. "To var izdarīt ar parastu šujamadatu, diegu un indiešu tinti," pamācīja Grols kādā intervijā žurnālam SPIN. "Iever diegu adatā, iemērc to tintē un sāc durt rokā." Kad Kurts tā izdarīja, diegs atšķetinājās un visa roka bija notraipīta ar tinti.


0 comments: